9 Mart 2013 Cumartesi

Cenk Kaya Photographer


DÜĞÜN VE ÖZEL GÜN FOTOĞRAFCISI


Merhaba 2000'li yıllarda başlayan fotoğraf sevdası onu makinesiyle ayrılmaz ikili haline getirdi. Zaman zaman bu uğurda kendi yaşamını da ihmal eden Cenk Kaya; fotoğraf sanatına gücü nispetinde destek olmaya çalışmıştır. Fotoğraf sevdasının peşinde koşmaya devam etmektedir. Bu sevdanın peşinden koşan Cenk Kaya studio dışına çıkmak özgür fotoğrafçılık yapmak istemiş, yaşam alanının tamamını görerek yeni nesil fotoğrafçılık teknikleri ile daha güzel fotoğraflar çekmeyi amaç edinmiştir."Düğün hikayesi ve dış mekan fotoğraf çekimlerinde güzel dönüşler aldım .İyi fotoğraf, iyi iletişim gerektirir. Şu anda da freelance çalışarak sizlere kaliteyi ucuz fiyatlarla buluşturmayı hedefliyorum"
izmir foto karşıyaka
 DIŞ Mekan Düğün Fotoğrafı Çekimi öncesi ( yaklaşık 2-3 hafta ) mutlaka bir araya gelmeliyiz. Bizlerden beklentilerinizle, bizim sizden beklentilerimiz üzerine tartışmalıyız. Bizim beklentimiz çektiğimiz fotoğrafların sergilenebilecek kadar tatmin edici olmasıdır. Ortaya çıkacak sonuç mutlaka size özel olacaktır. Bizde fotoğraf çekimine kadar kararlaştırdığımız detayları beyin fırtınasıyla geliştirerek karşınızda hazır olacağız. Fotoğraf öncesi olduğu kadar fotoğraf çekimi sonrası da görselleri elemine edecek ve retouch işlemlerini yapacak, grafik tasarımla birleştirip Düğün hikayenizi oluşturacağız. Herşey bir yana size en üst düzeyde hizmet verebilecek kişilerle çalışacağınızı bilmenizi ve bu rahatlıkla istediğiniz herşeyi bizimle paylaşmanızı bekliyoruz.

Düğün gününüz sizin en mutlu anılarınızdır. Bu  anıları ömür boyu saklamak isterseniz. Bu günü unutulmaz kılan sadece resimlerdir. Baktıkça o günlere döner ve yüzünüzde bir gülümseme belirir. Wedding Photographer Cenk Kaya  Dış mekan düğün çekimlerini İzmir’in tarihi mekanlarına veya ünlü mekanlarına giderek Gelin ve Damat çekimleri yapmaktadır. Size özel pozlamalar ile yapacağı düğün hikayesi çekimleri bu mutlu gününüzü unutulmaz kılacaktır. 90'lı yıllarda başlayan fotoğraf sevdası onu makinesiyle ayrılmaz ikili haline getirdi. Zaman zaman bu uğurda kendi yaşamını da ihmal eden Cenk Kaya, Fotoğraf sanatına gücü nispetinde destek olmaya çalışmıştır. Fotoğraf sevdasının peşinde koşmaya devam etmektedir.Bu sevdanın peşinden koşan Cenk Kaya studio dışına çıkmak  özgür fotoğrafcılık yapmak istemiş,Yaşam alanının tamamını görerek yeni nesil fotoğrafçılık teknikleri ile daha güzel resimler çekmeyi amaç edinmiştir.   Şu anda da freelance çalışarak sizlere kaliteyi ucuz fiyatlarla buluşturmayı hedefliyor.

Dış mekan seçimini sizin bulunduğunuz yere uyarlama yaparak gerçekleştiriyoruz yakınınızda bulunan park, kale, sur, saray, köprü gibi tarihi mekanlarda resimlerinizi çekerek üzerinde yaptığımız çalışmalar ile isterseniz albümünüzde isterseniz poster yada küçük baskı olarak alabiliyorsunuz.Hava durumlarına göre gerçekleşen bu resimlerimizi çok seveceksiniz. Gelin ve damat ile yaklaşık iki saate ihtiyacımız var, onun için düğün günü sizlerden ricamız gelin ve damat çekimlerini, gelin kuaförden çıkınca hemen sonra damat ile düğününün olacağı salona bekliyor kimsenin olmadığı bir ortamda Profesyonel makinalar ile foto çekimini yapıyoruz çekilen bu fotoğrafları özel bir çalışma ile fonlama yaparak sunuyoruz.  Bütün düğün resimleri içerisinde istediğiniz kadar foto alabilme imkanı. Davet ve organizasyonlarda çekilen video çekimlerinin stüdyomuzda efekt ve müzikler ile DVD veya Full HD Blueray ortamına aktarılması ,Dış mekanlarda size özel stüdyo çekimlerimiz, doğum fotoğrafçılığı hizmetlerimizden bazılarıdır.
Belgesel Düğün Fotoğrafcılığı (Düğün Hikayesi )

Belgesel Düğün Fotoğrafçılığı (Düğün Hikayesi Fotoğraf çekimi ) tahmin ettiğiniz gibi düğün gününün tam bir hikayesini oluşturuyoruz. Düğün için hazırlanmanızla başlıyor, evdeki hazırlık telaşlarınız , koşuşturmanız  bütün heyecanıyla fotoğraf karelerine  yansıyor, kuaförde gelin saçınız ve makyajınız yapılırken  fotoğraflar çekiliyor ve hiçbir detayı kaçırmıyoruz. Düğün hikayenizi fotoğraflarken,  tabi ki daha önceden birlikte belirlediğimiz dış  mekanlarda düğün fotoğraflarınızı çekiyoruz. Sonrada düğünün yada nikahın yapılacağı mekanda ilk dans bitinceye kadar düğün fotoğraflarınızı çekiyoruz. İzmir Dış Mekan Düğün Fotoğrafçısı olarak  İzmir'de çekmiş olduğumuz düğün ve Gelin fotoğraflarını inceleyebilirsiniz.

Dış Mekan Düğün Fotoğraf Çekimleri

Dış mekan düğün fotoğraf çekimi dediğimizde  bir fotoğraf stüdyosuna gelin ve damadı alıp 1 saat boyunca sıkıcı düğün pozları verdirerek fotoğraf çekmek gelmesin aklınıza, Dünyanın sayılı en iyi düğün fotoğrafçısı olabilirsiniz fakat kapalı bir mekanda yapabilecekleriniz her zaman sınırlıdır. Sizleri düğün fotoğrafları için  stüdyolardan çıkıp doğaya denize ve özgürce hareket edebileceğiniz tarihi ve güzel dış mekanlara çağırıyoruz ve fotoğraflarınız çekilirken kendinizi ünlü bir model gibi hissedeceğinizin garantisini veriyoruz.

Düğün fotoğrafçısı
CENK KAYA
FOTOĞRAF SANATÇISI
TEL : + 9 0 5 3 6 921 0100
TEL (Ofis) : + 9 0 232 364 0240
Şükran Kurdakul Sokak No :14 D :4
KARŞIYAKA ZİRAAT BANKASI ÇARŞI ŞÜBESİ YANI KARŞIYAKA-İZMİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder